Friday, October 9, 2009

Raya Lagi......

Salam semua....
Minggu lepas, bos Abg Din ada buat open house....khas untuk saudara & pelanggannya. Abg Din adalah juga menyibuk-nyibuk di situ.....

Abg Din terpandang Rostam, Sinar FM....
Gambar ada sikit blur sebab curi-curi ambil (malu kalau dia nampak nti)


Sebelah malam....bos Abg Din ajak pergi makan di restoren, khas utk kami....


Khusyuk menjamu selera....


Hidangan malam itu.....

Selagi belum habis Syawal.....raya, raya, raya......


Ponnn ponnnn!!!!!

39 comments:

ell_jay said...

ye betul... puasa sebulan.. raya pun sebulan!!!.. makan dan makan lagi.. hehehee..

Mr PenyuBiru said...

makan jgn tak makan.bukannye selalu bos nak buat makan² ni.hehe

kenari said...

baguih noooo bos abgdin tu, selalu jamu anak2 buah dia. habuan yg dia terima dr bisnes dia kongsi bersama dgn abgdin n the gang. moga berganda2 rezeki utk semua

itafukada said...

wahh..mcm besh jer..
abg din bila mau buat rumah terbuka pula??hikhik..

Lya Colours said...

boss abg din ni baik btol la
suke belanja mkn
bila nk belanja lya
kihkihkih

c-idah said...

mana satu abg din ekkkkk...
yg baju hijau gelap tu ye..

bestkn dapat makan free..kekeke

amboiii...sedap2 lauknye..

Abg Din said...

to ell j : syukur... mewah dgn makanan....

to penyu biru : ya lah org bg makan kita makan lah ye... rezeki jgn di tolak.....

to kenari : kita doakan semoga perniagaannya maju... semua dapat faedahnya.... negara pun jadi maju....

Abg Din said...

to lya C : lya nak makan? meh jadi dreba ke kelindan lori kat tempat keja abgdin. hehehe....

to c-idah : hehehe abgdin tukang ambik gambo mana nak ada nampak.... nanti la ada masa abgdin tunjuk muka ya.... sapa la pulak nak ambik gambo abgdin ne.... kenyangggg...

Abg Din said...

to ita : dah rabun ne terlepas... rumah abgdin sentiasa menerima kunjungan... nak buka2 khusus rasanya tak cukup masa.... maklumlah pemandu lori ne tak tentu masanya...

BELALANG said...

ha3... xper.. kalo rayer dah bis pun.. abg din buat open house for sure kami dtg je.. hi3...
ok????

Abg Din said...

to bllg : eh banyaknya belalang kat kebun abgdin ne... syuh, syuh, syuh..
habis dah kuih raya abgdin.... kuat makan tul bllg ne.... gi makan rumput lak...

babymiLosh said...

wahhhh.. budiman nye bos abg din ni.. bagus2...
ye,, raya sebulan.. selagi boleh makan, sumbat, sumbat dan sumbat.. huhu~

FIRZA said...

huii.....jiwa kacau abg din tgk lauk2 tu.....

Boneka tak sakit said...

best ye heheh.. bos abg din melayu ke cina!

tak pulak tanya india ke?! *pelik..

Afzainizam said...

salam ziarah dari kami ni tu abang din http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/
eeemmm tak sangka bos abang din ni amat baik orangnya... jaga sungguh anak buah dan pekerja kebajikan.. moga Allah kurniakan berlipat kali ganda kebaikan demi kebaikan yang di berikan.. orang yang baik berbuat kebaikan dengan selalu meraikan rakan taulan tak kira orang atas orang bawah di kira sebagai tetamu... insya Allah murah rezeki dia...

aku juga terfikir aku juga harus menjadikan contoh dan tauladan bos abang din tu... aku nak berikan yang terbaik pada anak buah dan pekerja aku nanti.. insya Allah..

oh ye sebelum terlupa.. tentang kenapa orang selalu cat bonet depan kereta tu ngan warna hitam ? aku pun tertanya-tanya.. kenapa diorang cat warna hitam kat bonet.. mungkin treand masa kini kut..aku cuma buat seperti permintaan pelanggan je.. ikut lah korang nak buat camner pun janji duit masuk kocek cukuplah.. eeeeeehhh...

thanks bos pada bos abang din sekali lagi kerana belanja abang din lagi.. moga-moga bos abang din tu belanja plak aku nanti ye...

seribahasa said...

sampainye hati tak jemput seri sama. nak rasa juga masakan orang sana. kalau rezeki dah melimpah tu seharusnya toke ingat kat anak buahnya. sesekali belanja kat restoran apa salahnya.

pisey itu aku said...

agh.
lapar ni!!

iema... said...

uwaaaaaaa.. sedapnya...
tetiba jadi lapaQ perut nie..

Zyma Saad said...

Makan besau tu Abg Din weyyyy...
Ghayer lagi ke?
:)

Abg Din said...

to baby : ya belanja makan, saja buat gembira sama-sama.... ne ptg ne pun ada kwn jemput dtg umah, open house.... makan lg...

to firza : meh sini abgdin tunjukan dimana restorannya...

to boneka TS : orang jawa....

Abg Din said...

to afzainizam : dia mmg pemurah... tp yg abgdin terkilan sikit ada pekerja yg tak tau dihargai, ambik kesempatan.... curi minyak lah... curi tulang biasa.... berbohong... mcm2 lg perkara negetive yg dilakukan... bikin syarikat pening.... itulah susah nak puaskan hati org.... cari peluang saja nak mengena...

to seri : nanti abgdin kumpul duit tol banyak2 ,beli tiket bg kat seri, supaya seri bole dtg sini...

to pisey : meh sini makan...

Abg Din said...

to eima : wah banyak makan ne... nanti lemak bertambah... dah tak cun...

to zyma : berat abgdin pun dah bertambah ne... takut lori tak larat bawak nti...

iema... said...

abg Din.. ieMa mmG tak cunmo pun... BoinG BoinG..

BELALANG said...

ala.. sekali sekala pae slhnya kan... hi3 =p

Abg Din said...

to iema : cun la sapa ckp tak cun....dia punya senyuman lirik.. mengoda....

to bllg : cabut kaki sebelah tu kang, tak leh melompat....

:: nurhayati :: said...

baikny bos abgdin...

taun2 lps da abes syawal pn ad yg wt umah terbuka lg...

org kita ni ry nk 33 ari agkny...hehe

Abg Din said...

to nurhayati : itu pun buat abgdin pelik... mungkin dia org tak cukup masa... ataupun tak pandai urus masa.....hehehe..

triple x malaya said...

raye abang din raye...yang pasti raye sebulan..


jemputan khas dari saye wakil paradoks supaye abg din dapat hadir ke event kami..masuk percume..lokasi galeri s.alam..sampai sahaje di sane nanti jumpe sy triple x..coz mlm tu saye yang myambut tetamu yg hadir..

♥ Liana said...

abang din...!
lama betul liana tak singgah sini.. nak kena abang din gi jemput kat blog baru terkulat-kulat (kulat..?) datang sini..

fuuu lega.
ok... nak cakap selamat hari raya idulfitri wahai abang din.

akim91 said...

waduh...sdapnya mknan,ni yg tetiba lpar ni..huhuhu

Abg Din said...

to liana : same to you...

to akim : mmg sedap tuh...

edda(",) said...

pon ponnnnn.. hehehe

Mawar_berduri said...

selagi tak sampai 30 Syawal banyak la open house ..makan free je la nampak nya..huhu ...:)

kuIna LadyInRed said...

nak tunggu abis syawal berkilo naik nie...

reen said...

bestkn klu dpt mknb free!!..
murah rezeki yg banje tu..knknknk...:)

Abg Din said...

to edda : pin pinn pon ponn....

to mawar : jaga2 jgn terlebih... nanti berat bertambah, dah masalah...

to kuina : tu la, ambik bau je....

to reen : bestttt tiba2 kalestrol bertambah.... hahaha...

Abg Din said...

to triple x : jemputan , abgdin tak dapat gi kot....

reen said...

hahaha..lpas ni kna turunkn la...sepak terajang kolestrol yg ad tu.!!..hik3..

Abg Din said...

to reen : memang, dah bertambah berat ne... aduh bingung di buatnya deh....