Monday, September 7, 2009

Award - himpunan koleksi

Salam semua.....

Cuti ni, Abg Din ambil kesempatan utk mengambil semua award dr kawan-kawan. Ye....Abg Din tahu, sesetengah award tu dah lama...berkurun dah Abg Din terima...tp baru skrg ada kesempatan nak publish di sini. Maaf Abg Din diterima ke tidak? Ermm...okey....jom kita review award-award yg telah Abg Din terima :

Award ini dari Aien Corner.....

Award yg kreatif ini dari Granulaz....


Ketiga-tiga award ini...daripada C-Idah....

Award yg cute ini juga dari QasehVda.....


Jambangan bunga dari Minah Kiwi......

Latest...award dari MimieLoma

Award 20 sen...dari Belalang.....

Award istimewa...dari Cik Biru....

Terima kasih kawan-kawan....Abg Din menghargai semua pemberian anda ....
ada juga yg sudi beri award kpd pemandu lori ye....

" ..berpuasa sebagai kaedah perawatan dan langkah pencegahan ke atas penyakit.. "

Pinnn pinnn ponnn ponnnn.....!!!!!


30 comments:

LuVidA^^ said...

byk nye awards die dapat.
award luvida x nk amik pon...
ade kt side kiri blog ok :)

BELALANG said...

ptutlah bllg mencari2 award bllg x jumpe2.. he3
bru muncul rupenya.. hi3

cHeRyNa PiReS said...

congratulations abg din...ramainye peminat! klasik betul awards nieh!

irfat said...

fuh,, bnyak giler award abg din,,
taniah2,,
smuga trus sukses,, =)

kenari said...

syoknya dpt award yg cantik2 smuanya, buah tgn dari tuan rumah sbb abg din rajin bertandang ke blog diorg

reen said...

ye la..dh sarat lori abng din tu ha...
jap lg penuh le lemari umh tu ye ngn award mmber2..:D

ni lah dia hikmah berkawan kn abng din..orng mmberi kita mnerima..free je..bkn kna byr pon..:)

Zyma Saad said...

Wahhhh,Abg Din. Byk bebenor la award kome ye.
Bak sini satu.

seroja jingga said...

glamer sungguh abng ni

Abg Din said...

to luvida : abgdin dah pusing tadi dan dah ambik.. tq..

to belalang : terlindung bawah rumput..

to cheryna : tq, klu ada lg nti abgdin kongsi dgn kwn2..

Abg Din said...

to irfat : dah terkumpul, tu yg jd banyak... tq..

to kenari : rajin?ala2 aje..

to reen : mmg dah sarat ne.. terima kasih, la kwn2..

Abg Din said...

to zyma : bole saja...

to seroja j : i lap u all...

hang nadim said...

salam abg din, tahun ni beraya kat mana...

dotblogspotdotkom said...

ambik award dgn lori..memang tak menahan... bolh tepek kat lori nih..huhu hiasan ari raya..huhuhu

blueCITY said...

salam abg dins,

tq sudi ambik award dari biru. tapi tapi yg tak leh nak tahan, bukan tuh ward nya, haaaaaaaaaa...
tapi tak per, janji ambik gak,ekekek

mayb dah borin sebab award birua da pic biru kan, borin jerk, huwaaa

lori sihat ke? pongggggg

Abg Din said...

to hang nadim : w'salam.. raya kat selangor..

to dot : good idea...

to blue : la abgdin tengok org2 lain tu amik yg tu.. abgdin pun amik la juga... sory klu salah... pandu lori abgdin pandaila..

buat masa ne sihat...

kuIna LadyInRed said...

saya nak award + duit raya.. boleh?

aien~s corner said...

hehe.. xpublish pn xpe la abg din hehe

tq ae sudi amek.. hehe

AYAH AIMAN (AA) said...

amboi byknya koleksi award...
tahun nie duit raya bg award ajer dkt anak buah...

:: nurhayati :: said...

byknye...nk catuuu...huwaaa..huwaaa(nangis sambil hentak kaki)

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

tahniah2..huhu..eh,mai la bace bloh jen lak..huhu..ngah bnyak cite neh..

Almost Believing.. said...

time kaceh ye abang din..:)
vda hargai....

Abg Din said...

to kuina : bole..

to aein : mana leh kena publish gak... org dah bg, kena ambik... tak ambik bedosa...

to AA : hahaha spechless....

Abg Din said...
This comment has been removed by the author.
Abg Din said...

to nurhayati : hamik, hamik...

to syed : ok i follow...

to vda : sama sama kasih...

:: nurhayati :: said...

heheh hamik?? semua ke?? heheheh

Abg Din said...

to nurhayati : hamik semua...

:: nurhayati :: said...

hehe..xpe la nk test jer abgdin ni baik hati ke x...

Abg Din said...

to nurhayati : small matter....

Angelosanora said...

he he selamat hari raya

Abg Din said...

to angel : mari raya kat msia... hehehe