Saturday, March 20, 2010

Azean Irdawaty 23 tahun yang lalu.....

Pinn pinn ponn ponnn.... abangdin kembali....

Minggu lepas cerita gempar, mengisahkan keluarga Azean Irdawaty.... itulah salah satu cubaan dan dugaan bagi kita yg bergelar manusia..... tidak lepas dari kepahitan hidup.

Terpanggil Abg Din untuk berkongsi keriangan Azean Irdawaty dan keluarga semasa menyambut kelahiran anak perempuannya 23 tahun yang lalu.....


Semasa Abg Din berkunjung ke rumahnya di Petaling Jaya.
Yang di kanan: girlfriend Abg Din... hehehehe.....


Geng-geng yang datang berkunjung bersama........


gambar kredit to google.
Dah besarkan si baby itu.....

Suka duka harus ditempuhi .........
Semoga beliau terus tabah.....


25 comments:

kenari said...

salam abgdin, simpati kami kpd keluarga kak yan. harap mereka tabah dan cekal menempuh dugaan ini.

caya lah abgdin ni "good friend" dgn kak yan, skrg pun masih keep in touch ke?

cik jijah said...

yelahhh.. simpati dgn kak yan... manusia mana yg tak pernah buat silap..

anywayss.. lawalah gf abg din tu.. hehehehe.. artis juga ke? ;P

mohdandmeriam said...

pinn ponn..salam din..gf cum isteri ke din..yalah kita simpati dgn azean n family diharapkan beliau tabah menghadapinya..tulah din kalau kita ikut nafsu duit begitulah jadinya..didoakan semoga kita tidak terlalu ikut nafsu wang kan din...

simieY® said...

thanks abang din,
boleh tahan gak lama foto tu. masih elok lagi yer ;)

afzainizam said...

semoga lebih tabah lagi.....

"Payah sungguh lena menyinggah ke mata
Payah lagi hati ini nak sembuh luka
Kekosongan padat di ruang rasa
Tak tau arah mana nak menghala
Rindu ini semakin pilu
Sunyi menghiris bak sembilu
Aku hanya mampu beristighfar memohon kudrat
Kerana aku tak kuat menerima hakikat"
eeemmmm ini adelah tulisan puisinya
beliau menulis berkaitan ngan kehidupan gak...

tak mau komen ape -ape harini nasib dia dan family tak tau lagi nasib aku ni cam mana

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Abg Din said...

to kenari : cobaaan.... kekadang susah nak diterima dek pemikiran... friend friend je.... you also my friend...

to cik jijah : kekadang berhati hati juga... tapi kalu nak kena... tak dapat elak juga...

yg tu artis kat umah abgdin je...

to m&m : w.salam... camtulah nampaknya... syitan disekiling memang ramai...

Abg Din said...

to simie : foto memang perlu di jaga... kenangan terindah...

to af : ya betul...

blueCITY® said...

salam

wahhhhhhhhh
abg dins glemer ya
kawan2 ngan artis gitewwwww
ewwwwwwww
jeles mak tau
heeeeeee...

simpati juga dgn kak azian
semoga tabah hadapi ujian

abg dins sihat ya
jaga diri

mimie loma said...

salam pon.pon bg din.......wah bes nye abng din berjiran dgn kak yan....mimieloma mmng minat dgn kak azean ni.....lakonan die mmng menjadi....

ye lah bg din kekadang Allah nk duga ummat die dgn bermcm2 care.....mmng kesian la bila dgr tentang anak die tu...ini sume dugaan dari Allah juga....wallahualam.

Abg Din said...

to Biru : mereka manusia biasa juga...

abgdin sihat, terima kasih... harap biru begitu juga....

to MimieLoma : w'salam....

itulah kehidupan....

meo188 said...

sedara abg din ke?

White Bird said...

dugaan insan bergelar ibubapa

:: hayati :: said...

gmbr girlfren jer....abgdinny mane??.......huhu

abgdin wt la tag tu......paksaan nih...huhu

lea said...

grilfren pak cik din???

ngeh3..

actually wat happen to her?
x bace brita..huh

dotblogspotdotkom said...

tu la.... kehidupan nih adalah cermin... biasan dari perbuatan org yg kita lihat itu mungkin akan terkene kita..... buat lah ia sebagai pengajaran dan sempadan pd kita

tQah said...

moga die tabah abg din...

dugaan idup tok die sekeluarga...

Afzainizam said...

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

semoga mereka sekeluarga tabah menghadapi dugaan..... Insya Allah ade jalannya....

BELALANG said...

U HAVE BEEN TAGGED BY ME

Abg Din said...

to meo : sedara....

to white bird : selagi hidup... dugaan tetap ada...

to hayati : abgdin tukang ambik gambar... tag tu nanti ya...

Abg Din said...

to lea : gf la.. skrg dah jd mak cik da... jgn tertinggal berita harian...

to p dot : sama samalah beringat....

to tqah : bersabar amat penting dlm kehidupan...

Abg Din said...

to af : itulah hendaknya...

to bllg : tag? nanti ye abgdin cari masa...

c-idah said...

salam abg din...
lama idah xkemari,rindu plak nk
pinn pinn ponn ponn kt sini..

rasa seperti x percaya..
tapi itu dh suratan takdirnya..
walaupun pahit..
tiap dugaan ada hikmahnya,
selagi kita diuji,
itu bermakna,tuhan masih sayangkan kita..

Sesamalah kita renungkan...

Abg Din said...

to c idah : ingat dah lupa... cobaan..

DH said...

Semua yang berlaku atas ketentuan dia..

Abg Din said...

to dh : betul tu..