Tuesday, August 10, 2010

Konpius aku.....

Salam.....

Diam tak diam... mungkin esok dah tak leh makan tengahari...

Ramadhan menjelang lagi.....


Ari ne kerja agak sibuk juga... Abg Din hantar barang kat salah sebuah shopping complex... siap kerja , Abg Din gi lah nak cuci tangan...

EEeeehhhh, macam salah je...
Kalau dulu masa sekolah cikgu ajar his tu.. empunya seorang lelaki.... kan ?

Tapi kini HIS di tujukan kepada tandas lelaki... bukan menjadi kesalahan pun.. buat Abg Din tersenyum.. teringat masa sekolah rendah dulu... belajar his, her, he,she... hehehe.....


She must go to her place.........


adooiii... nilainya boleh buat sebuah rumah,untuk Abg Din hehehe...


Pinnn pinnn ponnn ponnn......

" ........ kelas bahasa bersama Abg Din "

- Puasa di bulan Ramadhan adalah kemestian... -


19 comments:

makdara TERDIVA said...

ala..kalau abg din nak tengahari esok pun bole..tp rase2 dah bersedia ke nak kena angkut dgn van jenazah.. =P

salam ramadhan buat abg din sekeluarga.. :)

Abg Din said...

to Mak Dara : Van jenazah ok lagi... takut nanti, dekat sana kena rotan.. kena bakar...

adoii tak dapat bayangkan...

hutang-hutang dah langsai ke?

hehehehee......

selamat berpuasa ye!

Catwoman said...

Salam Bang Din.

Apa khabar? Semoga sihat & ceria hendaknya.

Selamat m`jalani ibadah puasa di bulan Ramadhan. Semoga p`olehi k`berkatan dari-Nya di bulan mulia ini, Insya Allah.

Jaga diri ye.

:)

Abg Din said...

to Catwoman : awak juge...

makan banyak2 skit biar berisi....

hihiihii....

cik jijah said...

selamat berpuasa bag din :)

beLalanG said...

hehehe... kreatif la contractor tandas tu... :)

gunakan maklumat his dan her.. hehehe
:P

meo188 said...

macam2 saiz eh bro!

Abg Din said...

to cik jijah : sama juga...

to bllg : dah lama tak nampak.. tertelan lalang ke?

to meo : mcm betul mcm salah komen tu...hehehe...

Afzainizam said...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

kenari said...

salam abgdin, slmt berpuasa ye. dah lama tak berkunjung ke rumah abgdin ni, busyyyyyyyyyyyyyy memanjang

Abg Din said...

to af : salam ramadan utk anda juga...

to kenari : ye, slmt berpuasa.. jgn pontenggg... tangkap makan rumfutt...

beLalanG said...

ada jela bang din... abg din je yg x muncul2....:P

Abg Din said...

to bllg : nak baju raya lg tak?

DH said...

Hers tu perempuan pakai skirt jer boleh masuk..hahahaha

Abg Din said...

to dh : ada his nak jd hers...

Afzainizam said...

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

selalu nampak Male atau Female aje tak tau plak ade guna perkataan ni plak ye

Abg Din said...

to Af : dulu... tak de FB, skrg dah ada...

begitulah...

beLalanG said...

bru nmpk komen abg din... nak nak!!!!

Abg Din said...

to bllg : lambat...