Thursday, December 3, 2009

Abg Din ke luar dunia japs!

Tempohari, sedang Abg Din menonton berita di TV3 (favourite channel)...tiba-tiba kawan Abg Din menelefon utk menemaninya menemui seseorang di sebuah hotel. Dia berpesan kpd Abg Din supaya berpakaian kemas. Almaklum la, hotel katanyer..... So Abg Din pun bersiap mengikut waktu yg dijanjikakan.

Rupa-rupanya, dia berjumpa kawannya di tempat hiburan ini.


Abg Din jadi muda sekejap.....baru bercerita mengenai haji, dah kena goda....


Salah satu lagu yg didendangkan.... lagu 'poco-poco'


Abg Din kagum tengok kakak dan abang ini.... menari bersama nampak bahagia....
Sehati sedansa kottt!!!!


Ada juga yang mengisi masa lapang dengan bermain snooker.

Apa pun, kena ingat...mana yg baik dan buruknya.

Ponnnn ponnnn !!!!!

37 comments:

Mr PenyuBiru said...

abg din pun layan poco poco gak kut.hehe

cik jijah said...

amboiii.. ke main abg din yeee.. galaaakk la pulak malam ni.. hehehee.. idaaakkk.. gurau2 je abg din.. apa2 pun tak salah kita behibur.. pandai2 la jaga diri kan?

Abg Din said...

to penyu B : hehehe layan tengok je... he tergeliat urat nanti... dah takleh angkat barang....

to cik jijah : awek yang nyanyi tu senyum2 kat abgdin.. camne? hehehe

Zyma Saad said...

Uhukk...uhukkk.....

Pak haji dah tukar ke? Hihihihi...

Enjoy ur life as much as u like...
;)

coffee said...

poco2 best woo...
ak suke..
heheh

black_mel said...

apa nama tempat tu?nak poco2 jugak..

kenari said...

O-poco-T! sekali ni aje tau abgdin dibenarkan ke luar dunia tu ye, sekadar mengambil tahu dan melihat sendiri suasana "dunia" di dlm tu

:: hayati :: said...

ooo abgdin da tua yer???
ble panggil pakdin x???
bape umr abgdin???
nk tau!!!

ekopelancongan said...

salam kembara abg din..

haku ni gagak yg soleh..

xtau apa..

ngee

Abg Din said...

to zyma : tengok dunia luar jap.... badan dah bau lori....

to coffee : mari lah berpoco2... pusing lagi...

to black mel : banyak sekarang dekat klab2 dia org buat poco2... menarik pengunjung.... niaga la katakan...

Abg Din said...

to kenari : ini pun tak sengaja...

to hayati : dah tua dah.. tapi lum pak lg.. baru abang je...hehehe...

to eko : gagak putih ye...

Afzainizam said...

http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

Abang di jadi muda belia nampaknya.... abang din tak ikut poco-poco ke.... ape pun betul lah kata abg din pandai-pandailah bawa diri.... mana yang baik mana yang buruk.... pilihan di tangan anda... anda yang tentukan....

best gak klu main snuker tu.... aku suka gak main tapi tu dulu-dulu sekarang ni.... masih lagi teringin nak main snuker tu....

dotblogspotdotkom said...

memang tak menahan... poco2 gitu...huhuhu

.millalara. said...

huhu.. kenapa kat mana2 merata2 org melayan poco2? huuu~

makdara terdiva said...

poco2 x tau..pocot tau.. :P

blueCITY said...

hahahah

jom abgdins, karoke seraung?
ekekkek

Abg Din said...

to azli : wah nak mengenjoy ya... ikut sendri punya kira.. jgn salah kira nti rugi.... kena bakoo..

to dot : ya mari pakcik berpoco poco...jgn tergeliat udah...

to milla : ala tengah musim... nti abis musim hilang la dia....

Abg Din said...

to makdara : ala2 berdangdut.. stratigi nak leka kan org... tu je..
exercise katanya...

to blue : alamak karoke lg la tak pandai.... melalak dlm lori bole la...

:: hayati :: said...

hmmm konpius lg ni abgdin...
blum smpi pangkat pak atau blum jd pak (bapak)...heeeeeeeeeeee

kalu da jd pak jgn lupe tunjuk2 ler ank bpk tu kt sini yerr...hahaha

Abg Din said...

to hayati : nak jadi menantu ke? berapa duit belanjanya...hehehe

anak laut said...

salam....abg din,



terima kasih sudi singgah anaklaut

MOHD NADRI a.k.a [AA] said...

abg din tak jumpa "Pak Maun" ker??? yang pakai seluar Yankee tuuu...

Abg Din said...

to anaklaut : anda juga..

to m.nadri : pak maun mlm tu tak dpt kuar.... sb mlm sebelumnya dah kantoi...

kiki lala said...

skali sekala layan poco2...
hehehe...

Abg Din said...

to kiki : terserempak je tu...

Tie said...

Abg din tak mabok lampu ke ?

Tie tak boleh ke tempat yang ada lampu lap lip ni... nanti jadi pening lalat terus pitam!

cik jijah said...

apa abg din? awek tu senyum kat abg din? alaaa abg din ni.. awek tu nak buat sedekah amal jariah dgn senyuman jekkkk.. hehehhehehe

echah_syed said...

amboiii...lama combi tak singgah sini.. :)

poco-poco yukkkkkkkkk !

Abg Din said...

to tie : tak pa, abgdin ada lori... klu pitam abgdin bole angkut...hehehe... bertambah duit sewa lori....

to cik jijah : klu senyum je tak pe... ne dia dekat2 kat abgdin.. ngan org lain tak lak dia mau... tu la abgdin rasa manis abgdin ada lagi ne...hehehe... " handsome tu idak le tapi manis tu adaaaaa"

to echah : tu la awat combi tak mai... takda cek bole bawak combi pi...

kuIna LadyInRed said...

saya pun sesekali layan gak xtvt mcm nie...

Abg Din said...

to kuina : rehat2 ye, perlu juga menghiburkan diri.....

Mawar_berduri said...

saye tak leh dengan bunyi kat dalam tu ...sangat bising....sakit dada den...tak pernah pon g clubbing... tapi pernah jenguk kat tempat yang karok + Clubbing ....baru jenguk dah pening ...huhuhuhu

Abg Din said...

to mawar : tak masuk and tak tau bagus juga...

en_me said...

poco poco ghitewww.. ammvoiii abang din tewww

Abg Din said...

to en : sekali je....

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

setahu kina kan..poco-poco tuh haram la. ia adalah salah 1 tarian keagamaan owg Thai..(budha)

Abg Din said...

to mama adam : oh ye ke! apala jahil abgdin ne....