Friday, September 18, 2009

Kad Raya Abg Din......

Salam Semua.....Salam Aidilfitri....
Maaf lewat mengedarkan kad raya...maklum, Abg Din sibuk memunggah kad raya kalian hinggakan tayar lori Abg Din pancit...hehehhe....so, sudilah kiranya menerima kad raya dari Abg Din....

Tujukan khas kpd semua rakan bloggers....yg lama dan yg baru...serta tak lupa juga kpd silent reader Abg Din..... Semoga kalian mendapat kegembiraan di hari raya....

Dikesempatan ini juga, Abg Din mengutamakan kad-kad raya yg Abg Din terima dr rakan-rakan...... :
"...... Anak ayam anak itik, semua kad raya cantik-cantik...kalau ada lagi nanti Abg Din tepek......."


Dari Seri Bahasa.....

Dari Din3187.Com ~ Terima kasih ye...!


Dari Ein....


Dari Sara~AkuMilikMu

Dari MimieLoma

Dari Zyma Saad

Dari Muhaimin

Dari Tweety

Dari Mas Ayu a.k.a Minah Kiwi

Dari Minah Kiwi

Dari Reen

Dari PakcikDot

Dari Lya Colours

Dari Lea Ixora

Dari Noorhodza
.............................................................................

Semoga mendapat kejayaan....hasil mengawal nafsu sebulan.....
Ponnnn ponnnnn !!!!!!

19 comments:

mimie loma said...

slm pon.pon bg din.......amboiiiiiiii siap berpantun lagi tuh........

ni mimieloma pun nk berpantun gak dengar ek.....

pagi raya pakai baju kain kasa
perji jenjalan umah cik siti
Kalau ade terkasar bahasa
jgn disimpan didalam hati

cewah arite tk pantun spontan mimieloma ni......

mybreakfastclub said...

selamat hari raya :)

FIRZA said...

eid mubarak abg din...

IMCurtain said...

Selamat Hari Raya Aidifitri dan Selamat Bercuti dari IMCurtain.com

p/s: Kami ingin menjemput anda semua menyertai komuniti blogger kami Komuniti Blogger

Lya Colours said...

salam abg din
selamat hari raya
lya amik kad tuh ek

Abg Din said...

to mimie loma :

seawal pagi di hari raya
laungan takbir mula bergema
w'salam, ucapan mu ku terima
abgdin pun begitu juga

to mbfc : selamat hari raya..

to firza : same to u..

to im c : selamat hari raya...

to lya : selamat hari raya... ya kita bertukar-tukar....

Afzainizam said...

Salam Ramadan dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam lembaran Aidil fitri Maaf zahir Batin sesungguhnya aku ade buat salah terkasar bahasa harap di ampun... salam kenalan…….

Lemang lontong ketupat laksa,
kuih semprit kuih koya,
Sebulan sudah lama berpuasa,
Tiba masa untuk merayakannya,

"Ramailah orang memasang pelita,
berbaju melayu cantik ceria,
Salam dihulur kemaafan dipinta,
Menyambut aidilfitri hari mulia"

Maaf kerana lama tak berkunjung diblog korang kerana aku kesibukan disaat kerja-kerja-akhir di bengkel.. sorry.. aku tetap mengingati kalian semua.. my friends.. sincere azli…

muhaiminzulkifli said...

sumer berpantun..
x reti berpantun la..

selamat ari raye

kenari said...

salam aidil fitri utk abg din sekeluarga...ketupat lemang rendang semua dah masak ke ;). ampun dan maaf segala salah silap di alam syber ini ye abg din

din3187 said...

dah amik kad raya awak..nnt amik kad raya kite pulak yer..

ada banyak tau.. 20 jenis semuanya..hehe.. :)

http://www.din3187.com/koleksi-kad-raya/

TerubukMasin said...

abg din,,
selamat menyambut ari rye..
semoga ceria di aidilfitri..:p

reen said...

selamat hari raya abng din..

mekacih sudi ambil my e card ye..:D

bungacahaya said...

Assalamualaikummm abg din lori

Salam aidilfitri salam singgah salam kenal

Abg Din said...

to Afzainizam, Muhaimin, Kenari, Din 3187, Terubuk Masin & Reen : Selamat Hari Raya....

to bungacahaya : selamat hari raya...selamat berkenalan...

kuIna LadyInRed said...

abg din...
kuih raya ada lagi tak? Nak g beraya nie.. duit raya jgn lupa lak.. yg merah2 aja...

Afzainizam said...

Silalah berkunjung Ke blog kami ye…

Salam Aidilfitri sekali lagi dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/
Salam Kenalan Dari Kami…

“Tanjung Puteri Pantai Gelora,
Selat Tebrau Kembara Mahkota,
Tibanya Syawal Disambut Gembira,
Salam Dihulur Kemaafan Dipinta”,

Jika tidak terlambat dan masih ade kesempatan ini

“Dalam kerendahan hati ade ketinggian budi..
Dalam kemiskinan harta ade kekayaan pekerti..
Dalam kelembutan lidah ade keterlanjuran kata
Dalam gurau dan senda tentunya ade silap berdosa”

Sempena Hari Raya Aidilfitri ini aku menyusun jari salam dihulur memohon ampun dan maaf atas segalanya..

Silalah berkunjung Ke blog kami ye…
Sorry masih dalam mood raaya.. aku saja melawat blog korang ni dah 25hb ni naik kerja tengah gian baalik untuk mem bloggin member2 wah..waah.. aku sedang boring mana korang semua ni masih bercuti lagi ke

Abg Din said...

to kuina : mai sini... yg merah2 je.. yg purple tak nak?

to afza : selamat hari raya...

ell_jay said...

abg din!!!!!

amboi!! berseri2 bersama lori yang berkilat raya neh ehhhh... :)

pon pon...

selamat ari raya maaf zahir batin..

Abg Din said...

to ell : nak raya, bg kilat sikit...