Tuesday, September 15, 2009

Boss Belanja....

Salam semua......
Harini (Isnin, 14 Sept 2009), Abg Din berbuka special sikit...dari hari-hari biasa.  Bos Abg Din belanja kami berbuka puasa di hotel.....tapi hotel tu, tak de bintang.....macam you all pergi tu....memadai ler pada kami ini, si pemandu lori. Syukur bos nak belanja....harap kami nak pergi sendiri, tak de la nampaknya.....
Senario di dalam hotel tersebut......

Kawan-kawan menjamu selera.....

Bos kami....thank you boss!!! Tahun depan belanja lagi ye...

Alhamdulillah....kenyang......

"....Ramadhan sebagai bulan memantapkan IMAN...."

Pinnn pinnnn ponnnn ponnnnn !!!!!


27 comments:

LuVidA^^ said...

amboi...abg din...sonoknye...makan..huhukk

SyAkuRagi said...

best2..hehe

ell_jay said...

seronok kan abg din? sekali sekala org belanja.. :) saya pun minggu ni hari2 ada jemputan berbuka puasa.. suami yg dijemput.. kita ni tumpang sekaki!!!

yginsaf4 said...

sonoknyerrrr boss banjer kannns..

Lya Colours said...

burrpp kenyang ye abg din
nk sket
hehehe

kuIna LadyInRed said...

wow makan free...

ucap aja.. terima kasih boss.. minggu depan belanja lagi..

FIRZA said...

knape ditutup muka2 tu abg din....skali tgk mcm skandal plak...hehehe...

DH said...

Yang blur kan muka tu jadikan post ni lebih interesting..hahaha

ZARA 札拉 said...

hehehe~

kena blurr gambar dorang?

Ary said...

amboi...sedapnya makoke...
yg mana satu abg din ek?

kenari said...

yg mana satu abgdin ye..agaknye yg dlm gambar no.2 tu kot sbb muka tak di-blur-kan spt yg lain2 ;)

Boneka tak sakit said...

mcm penjenayah!! hahaha

Rajarockapak said...

x de bintang pun x pe bro..janji kenyang dan yg penting sekali orang belanja....safe..

Zyma Saad said...

Uishhhhh,boss belanje ye. Mmg best boss Abg Din tuhh ye.

Sok, sok suruh la boss belanja makan lagi. Mesti lagi bertambah best,kan abg din kan.

Abg Din said...

to luvida : bole la, dapat jg rehat rehatkan badan...

to syakuragi : dapat makan dalam acond.. dah la lori tak beracond.... sejuk sikit..

to ell : dapat jg tumpang ye... klu abgdin nak tumpang sapa... nasibla ada boss mau berlanja..

Abg Din said...

to ygin : best la dpt rehat2, bos nak bg kita org berehat sambil makan2..

to lya : alhamdulilah kenyang.. tahun depan abgdin ajak makan sama ye..

to kuina : tiap2 minggu, bos pun naik menyampah nanti... hehehe

Abg Din said...

to firza : dia org takut glamour nanti....

to dh : ya mcm DH nya profile photo...

to zara : kalau tak di blurkan, nanti dia org saman abgdin.... mana den nak bayoo...

Abg Din said...

to ary : abgdin tukang ambik gambo...

to kenari : gambar dia tak blur sebab dia setuju untuk glamour...

to boneka TS : penjenayah makan....

Abg Din said...

to rajarock : ya betul tu.. alhamdulilah...

to zyma : bos pun nak ucap terima kasih pada pekerja dia... dan diharap pekerja dia nanti akan lebih rajin lagi.... sama2 seronok... tapi kalau buat salah, kena juga.. hahaha..

green said...

bos belanaj..tu yang sedap semacam tu..
hehehe

selamat hari raya~

Afzainizam said...

salam ramadan dari kami http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

selamat hari raya aidilfitri salah silap harap ampun dan maaf..

"Ramailah orang memasang pelita,
berbaju melayu cantik ceria,
Salam dihulur kemaafan dipinta,
Menyambut aidilfitri hari mulia"

selamat berbuka di punghujung ramadan pada abang din and family.. walau sdg memandu pun kena berbuka gak... thanks pada bos abg din belanjer makan tu ye

seroja jingga said...

nanti suh abng din
punye boss belanja kat hotel
jingga keje nih..tapi 3 star je
jingga bagi diskaun k!

BELALANG said...

ermm best2... tgu abg din lak belanja kami...
setuju x kawan2???
sape setuju tarik telinga skrg... he3 =p

triple x malaya said...

gempak la abang din..kire ok ar dapat boos baik cam tu..lain boss haram nak belanje pekerje nye..

salam aidilfitri abg din..

Abg Din said...

to green : free la katakan...

to af : sama la kita, selamat semua..

to seroja j : banyak diskaunya ke.. nti abgdin propose...

to belalang : wah! belalang... belanja rumput bole la....hehehe.

to triple x : tu lah, alhamdulilah, semoga kami berkerja lebih rajin lagi....

muhaiminzulkifli said...

selamat ari ayer
dh lama x jenguk blog..
amik kad raye tau..

Abg Din said...

to muhaimin : sure...